Rusija je zanimiva za raziskovanje

Zadnje čase se dve državi zelo omenjata, Ukrajina in seveda Rusija. Ampak ta slednja je nekoč bila izredno priljubljena med turisti. Več tudi na https://www.nadlani.si/potovanja/rusija-drzava-tisocerih-kilometrov-in-turisticnih-znamenitosti/. Nekako je to država, ki ima zares čudovita in barvita mesta, ter pa tudi čudovito naravo. Brez skrbi jo lahko raziskujete in tako spoznate veliko novih krajev. Je pa to tudi največja država na svetu. Zato bi kar potrebovali več mesecev, če jo hočete raziskati v celoti, pa še takrat vam mogoče ne bi uspelo. Rusija je zares vredna obiska in raziskovanja, pa ne samo Moskva, temveč tudi vsi ostali kraji.

rusija

Prav tako so pa Rusi zares veseli turistov in izredno odprt narod. Rusija je pa dežela, ki ima tudi veliko zgodovinskih krajev, ki bodo navdušili tudi tiste, ki niste ravno navdušeni nad zgodovino. Ne zmanjka pa niti divje narave in kulturne dediščine. Tudi tega je veliko. V glavnem pa se najde za vsakega nekaj. Je pa tukaj še ena zanimivost. Zaradi velikosti je to edina država, ki ima 11 časovnih pasov. Torej, če se odločite raziskovati državo po dolgem in po čez, boste večkrat zamenjali uro. Mogoče vam Rusija zares ne pade prva na misel, da bi tja odpotovali, ampak, ko boste enkrat tam, pa vam ne bo žal.

Je pa v Rusiji zagotovo najbolj obiskana Moskva. Tukaj je najbolj znan Rdeč trg, kjer se nahaja tudi največ čudovitih znamenitosti. Je pa zanimiv tudi Sankt Peterburg, kjer lahko najdete tudi veliko zanimivosti. Rusija pa skriva potem še veliko zanimivih mest, eno za katero ste zagotovo že slišali pa je Soči. Tukaj so leta 2014 potekale zimske olimpijske igre in takrat je mesto postalo veliko bolj znano, kot je bilo do takrat. Država ima tudi gore za vse ljubitelje hribolazenja in narave. Izkoristite ene počitnice za Rusijo in jo raziščite, tega ne boste obžalovali.