Telefon in njegova uporaba

Je telekomunikacijska naprava, ki je zelo priljubljena. Poznamo več vrst telefonov kot so Samsug, Nokia, iPhone, Lenovo, LG. Je uporabna naprava, ki jo ima že na tisoče ljudi. Priljubljen je iPhone, ki ga zelo hvalijo na zmogljivostjo in obliko. Na telefonu imamo programe na katerih ljudje gledajo fotografije, video posnetke. Najbolj priljubljena aplikacija je Facebook, na kateri ljudje lahko gledajo osebe, ki objavijo in napišejo komentarje.

Naprava omogoča glasno, kjer lahko damo naglas in tišje. Na telefon lahko nalagamo tudi igrice, katere so nam všeč. Igrice imajo tudi svojo priljubljenost in s tem lahko vidijo ali je igrica dobra ali ne. Če je priljubljenosti slaba, še ne pomeni, da je igrica slaba in je lahko nekaterim všeč. Na telefonu imamo Youtube, na katerem lahko gledamo posnetke, ki nas zanimajo. Na Youtube lahko posnetek likamo. Lahko pišemo tudi komentarje. Ljudje gledajo posnetke in lahko pišejo komentarje. Naprava omogoča tudi klicanje oseb in sporočanje. Ima koledar, klicalnik, sporočanje, ura, chrome. Ta naprava ima baterijo. Pri baterijah na telefonu so lahko bolj zdržljive lahko pa so manj.

telefon

So telefoni, ki so bolj tanjši in debelejši. Debelejši se počasneje razbijejo kot so Cat. Ta telefon se težko poškoduje, ker je trpežen. So pa telefoni, ki se lažje razbijejo. Telefon je naprava, ki je priljubljena in se šteje pod tiste stvari, katero ljudje uporabljajo pogosto, se med seboj kličejo, sporočajo. Ko pogledajo slike in pišejo komentarje se pogovarjajo preko komentarjev. Preko tega si pošiljajo slike njim in se pogovarjajo. Ko gremo na potovanje je dobro vzeti seboj telefon, ki je pomemben. So osebe, ki se kličejo če nimajo prevoza in s tem uporabijo telefon. Ko uporabljamo telefon je dobro, da je napolnjen in s tem ga lahko oseba uporablja več časa. Telefon je zelo hvaljen telefon, s kateremu s strinja večina ljudi. Osnovni deli telefona so mikrofon s katerim se pogovarjamo z osebo. Je zelo pogosta naprava, ki jo uporabljajo ljudje v prostem času, med pogovorom s prijateljem in v družbi.

Nekateri ga uporabljajo za nalaganje iger, ki je jih nalagajo iz programov. Nekatere igre so plačljive, zato si jih naložijo preko programov, kjer se da dobiti zastonj. Spada med najbolj uporabljenih telekomunikacijskih naprav, ki ga kupujejo v trgovinah. Nekateri telefoni se s časom znižajo, ki so bili na začetku po visoki ceni, zato si ga kupijo kasneje. Imamo pakete, s katerim da telefonu mobilne podatke in brezplačne klice in sms-je, s katerimi se  lahko pošiljamo sporočila.

Ödeme elden taksim escort kizlari bu web sayfasinda.