Izberite gugalnik in zazibajte vašega malčka

Gugalnik lahko postavite skoraj kamorkoli in tako ob tem, ko opravljate druge stvari zraven vključite tudi svojega otroka. Vsekakor si mamice želijo imeti svojega otroka na očeh zato so gugalniki za najmlajše idealna rešitev. Dojenčki potrebujejo veliko pozornosti, kar pa je za starša lahko velika obremenitev. Med tem, ko kuhate vas otrok lahko opazuje iz mize ali klopi, prav tako je lahko z vam pri pospravljanju, zlaganju perila, likanju in ostalih nujnih gospodinjskih opravilih. Gugalnik lahko nesete tudi ven in ga skupaj z otrokom namestite ob rob grede ali vrta ter tako poskrbite za morebitna vrtnarska dela. Otrok vam bo na očeh, ob enem pa bo z vami preživljal čas kar je še posebno dobrodošlo.

gugalnik

Otroka lahko posedete v gugalnik tudi, ko se odločite, da bi spili kavo na terasi ali si privoščili ogled filma. Tako vam ni potrebno početi vsakodnevnih opravil z otrokom v naročju. V gugalniku otrok počiva in opazuje okolico. Ob enem pa je to tudi varna rešitev. Kot pove že ime, se gugalnik ziba in tako otroka pomirja. Otroška spletna trgovina Mali vragci vam ponuja pester izbor najrazličnejših gugalnikov s širokim cenovnim razponom. Tako lahko vsakdo najde nekaj po svojih željah, potrebah in zmožnostih. Izbirate lahko med elektronskimi gugalniki.

Notranji mehanizem se premika in tako omogoča zibanje brez, da bi morala starša za to skrbeti. Nekateri gugalniki imajo dodane tudi igračke, glasbeni lok, lahko pa tudi mizico za hranjenje. Tako je vaš gugalnik lahko multifunkcijska naprava. Razvoj gre naprej in proizvajalci se trudijo, da njihovi produkti ponujajo čim več praktičnih funkcij. V spletni trgovini Mali vragci vam bodo pomagali najti pravo izbiro gugalnika za vašega otroka. Ti gugalniki so primerni za otroke že od rojstva naprej. Glavna prednost elektronskih gugalnikov je ta, da lahko močno razbremenijo starše. Podarite otroku nekaj opazovanja okolice ob prijetnem zibanju, vam pa nekaj več trenutkov sprostitve.